Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Claire

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617321236228

WhatsApp : +8617321236228

Free call

Τι είναι ακριβώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

November 16, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ακριβώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ακριβώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; 0

Το μέλλον των μεταφορών με αυτοκίνητα βρίσκεται στα ηλεκτρικά οχήματα.Είναι πιο αποτελεσματικά από τα βενζινοκίνητα οχήματα, δεν απελευθερώνουν αέρια θερμοκηπίου ή άλλους ρύπους και είναι λιγότερο δαπανηρά στη λειτουργία και τη συντήρηση.Είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα αυτοκίνητα που κινούνται με φυσικό αέριο και είναι πιο αποδοτικά και οικονομικά.

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι:

 • Η εγκατάσταση ενός αποκλειστικού οικιακού φορτιστή ή σταθμού φόρτισης θα σας επιτρέψει να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα στο σπίτι, εφόσον έχετε χώρους στάθμευσης εκτός δρόμου.Αυτή είναι συνήθως η πιο βολική τοποθεσία για φόρτιση όταν μπορείτε να τη συνδέσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 • Οι ταχύτεροι ρυθμοί φόρτισης, συνήθως στη μέση των 10 και 30 μιλίων συστοιχίας ανά ώρα, είναι διαθέσιμες μέσω μιας αποκλειστικής θύρας φόρτισης στο σπίτι.

 • Εκτός από τις ενσωματωμένες δομές ασφαλείας, εάν επιτρέπεται το Wi-Fi, θα έχει επίσης το δικαίωμα να χρησιμοποιεί πρόσθετες έξυπνες κατηγορίες όπως αναβαθμίσεις λογισμικού over-the-air.

Οι περισσότεροι οικιακούς φορτιστές και σταθμοί συνοδεύονται από ένα καλώδιο που συνήθως μπορείτε απλώς να το βάλετε στο αυτοκίνητό σας για να ξεκινήσετε τη φόρτιση.

Τι συμβαίνει κατά τη φόρτιση;

 • Το ηλεκτρικό όχημα (EV) φορτίζεται συνδέοντάς το σε σταθμό φόρτισης, ένα είδος τροφοδοσίας.Τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) χρησιμοποιούν τον ενσωματωμένο φορτιστή και τη σύνδεση φόρτισης για να μετατρέψουν την εξωτερική ισχύ σε φόρτιση που λειτουργεί με μπαταρίες αφού συνδεθεί με μια θέση φόρτισης.

 • Τα υβριδικά οχήματα μπορούν είτε να ανεφοδιαστούν με φυσικό αέριο είτε να επαναφορτιστούν σε σταθμό φόρτισης, σε αντίθεση με τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα (BEV), όπως το Tesla Model 3, που απαιτούν σταθμό φόρτισης για την τροφοδοσία.

 • Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη τουλάχιστον κατά 10% όταν επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο EV.Εάν χρησιμοποιείτε σταθμό δικτύου Tesla για χρέωση, θα χρεώσουμε τυχόν σχετικές χρεώσεις στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την κράτηση του Tesla.Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικό σταθμό φόρτισης, πληρώστε εκεί.

Πώς φορτίζετε ένα ηλεκτρικό όχημα;

Ένα φορτισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι παρόμοιο με το να χορταίνει με αέριο.Εκτός από αυτό, σε μια θέση φόρτισης, μπαίνετε σε μια σύνδεση και όχι σε μια πρίζα όπως θα κάνατε σε μια θέση βενζίνης.Χρεώστε το Μοντέλο 3 ξοδεύοντας αυτές τις διαδικασίες:

 • Ανοίξτε το κάλυμμα της θύρας φόρτισης χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ή επιβεβαιώνοντας την προστασία.

 • Βγάλτε τη σύνδεση θέσης φόρτισης από τη βάση και συνδέστε την στις βάσεις φόρτισης του αυτοκινήτου.Το σήμα της θύρας φόρτισης θα γίνει λαμπερό πράσινο ακόμα και κατά τη φόρτιση.

 • Μπορεί να λάβετε την προβλεπόμενη περίοδο όχι εδώ και να χρεώσετε % δεδομένα από την οθόνη αφής.Το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα φορτιστεί 90% για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παρουσίαση της μπαταρίας.

 • Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε το σύμβολο από το αυτοκίνητο και οδηγήστε πίσω στην αποβάθρα απαιτώντας τον διακόπτη σύνδεσης ενώ περιμένετε να ανάψει λευκό.

Πόσο καιρό μπορεί να ταξιδέψει ένα ηλεκτρικό όχημα με μία μόνο φόρτιση;

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν μια ποικιλία περιοχών οδήγησης ανάλογα με τα ακόλουθα:

 • Μοντέλο και κατασκευή

 • Διαστάσεις μπαταρίας

 • Η τρέχουσα κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να διανύσουν αβίαστα περισσότερα από 200 μίλια με μία μόνο φόρτιση και ορισμένες αναπαραγωγές Tesla μπορούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο.Για παράδειγμα, το Tesla Model 3 έχει αυτονομία έως και 260 μίλια.Αυτές οι σειρές αναμένεται να αυξηθούν τα επόμενα χρόνια καθώς αναπτύσσεται η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.Όπως ένα όχημα που κινείται με φυσικό αέριο, η ισχύς ενός ηλεκτρικού οχήματος εξαρτάται από τον καιρό και τον τρόπο οδήγησης.Για παράδειγμα, το απότομο φρενάρισμα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια ανεξάρτητα από το αν ένα αυτοκίνητο κινείται με αέριο ή ηλεκτρισμό.Η ασφαλής οδήγηση θα εμποδίσει το όχημα να σπαταλήσει ζωτική ενέργεια που θα μπορούσε να το προωθήσει περαιτέρω.

 • Η χρήση εξοπλισμού και αξεσουάρ που αντλούν πολλή ηλεκτρική ενέργεια ενώ βρίσκεστε στο πλοίο μπορεί επίσης να εξαντλήσει την μπαταρία.Περιλαμβάνονται συστήματα κλιματισμού, φωτισμού και ψυχαγωγίας.

 • Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παρακολουθείτε τη φόρτισή σας στο Model 3.Σε εμφανές σημείο στην οθόνη αφής, ο μετρητής μπαταρίας δείχνει το ποσοστό φόρτισης που απομένει μαζί με μια γραμμή θέσης και τα χρώματα που αλλάζουν και η ποικιλία της μπαταρίας δείχνει τον προβλεπόμενο αριθμό μιλίων που απομένουν.

 • Μπορείτε να ρωτήσετε για την τρέχουσα φόρτιση της μπαταρίας στο αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες φωνητικών εντολών του Μοντέλου 3.

 • Το Μοντέλο 3 προσφέρει πολλές προειδοποιήσεις και προφυλάξεις και προτείνει κλείσιμο των τοποθεσιών σταθμών φόρτισης μέσω ειδοποιήσεων που ανοίγουν αυτόματα εάν παρατηρηθεί μικρή φόρτιση, παρόλο που είναι απίθανο να συμβεί αν παρακολουθείτε τη φόρτισή σας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου:

 • Ενώ όλες οι μπαταρίες έχουν κάποια απώλεια απόδοσης με την πάροδο του χρόνου και κατά τη χρήση, τα EV τείνουν να παρουσιάζουν μικρότερες, πιο σταδιακές απώλειες.

 • Σχεδόν ποτέ τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) δεν αντιμετωπίζουν τις πιο θεαματικές βλάβες της μπαταρίας που πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει με ηλεκτρονικά είδη όπως τηλέφωνα ή φορητούς υπολογιστές, όπου η απόδοση της μπαταρίας μπορεί περιστασιακά να μειώνεται σχετικά γρήγορα και δραστικά με ένα προϊόν που είναι μόλις λίγων ετών.

 • Μία από τις κύριες αιτίες αυτού είναι ότι τα EV διαθέτουν προηγμένα συστήματα διαχείρισης μπαταριών που προστατεύουν τις μπαταρίες από υπερφόρτιση που προκαλεί ζημιά και υπερβολική γρήγορη φόρτιση.

Πόσο καιρό χρειάζεται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να φορτίσει;

Το μέγεθος της μπαταρίας και η έξοδος του σταθμού φόρτισης υποδηλώνουν πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.Το μοντέλο του αυτοκινήτου επηρεάζει επίσης την παράταση που χρειάζεται για τη φόρτιση.Το σημαντικό επίπεδο απόδοσης ισχύος μιας θέσης φόρτισης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εάν θα περιμένετε μια αργή ή ταχύτερη διαδικασία φόρτισης.Έχει αποκαλυφθεί ότι η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο σπίτι είναι η μέγιστη οικονομικά αποδοτική και ευρέως διαδεδομένη εναλλακτική λύση, με τους πωλητές να πραγματοποιούν το 80% της φόρτισης στο σπίτι.

Συμπέρασμα:

Μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο γρήγορα και με ασφάλεια σε ηλεκτρικούς σταθμούς γρήγορης φόρτισης.Η EVCOME προσφέρει στους πελάτες της τα πιο σύγχρονα, τέλεια, καινοτόμα και ασφαλή προϊόντα.Το κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε την ευχαρίστησή σας.Υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ανοιχτά και ειλικρινά.Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς όχι μόνο μία φορά αλλά συνεχώς.Επομένως, μην χάνετε καθόλου χρόνο και χρησιμοποιήστε το EVCOME για συσκευές υψηλής ποιότητας.Ελπίζω να απολαύσετε τις συσκευές μας, γι' αυτό αγοράστε τις.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

claire@evcomecharger.com
+8617321236228
17321236228
+8617321236228